LOFORLIFE VOEGT HEADLINER VRIJDAG TOE!

De line-up van LoForLife begint meer en meer vorm te krijgen. Zo is de dance-avond al bijna volledig gevuld. Maar toch op de valreep maakt LoForLife Regi Live ft. Linda & guests bekend!

Uiteraard bestaat het vrijdagprogramma dus niet enkel uit hits van Regi & Milk Inc, maar ook uit talloze hits van 2Fabiola, DJ Wout, Praga Khan, Yves Deruyter, more to be annouced! Ook een grootse show zal er niet ontbreken, gebracht door de Nederlandse band The Dirty Daddies. Kortom het wordt een groots feest vanuit het heden naar het verleden.

REGI LIVE FT. LINDA & GUESTS

Producers Regi Penxten, Filip Vandueren en zangeres Linda Mertens vormden in de jaren ’90 en ’00 het mega succes Milk Inc. dat mee een hoofdrol speelde in de Belgische Dance-industrie. De introductie van Milk Inc. kwam er dankzij het iconische ‘La Vache’. Later wandelden ze met ‘Walk on Water’ als werkelijke goden van de Belgische Dance tot bovenaan de hitlijsten. Daarna volgden nog talloze hits die iedereen Forever in The Land of the Living zonder Blackout kan meeschreeuwen; en dat deden duizenden fans gezamenlijk in de bijna 30 Sportpaleisshows. Tot in 2016 het noodlot toesloeg en de groep de pauzeknop moest induwen… Maar nu zijn ze terug, better than ever!

Tickets te koop via deze link

Populaire Posts

 • LOFORLIFE VOEGT HEADLINER VRIJDAG TOE!
  LOFORLIFE VOEGT HEADLINER VRIJDAG TOE!

  De line-up van LoForLife begint meer en meer vorm te krijgen. Zo is de dance-avond al bijna volledig gevuld. Maar toch op de valreep maakt LoForLife Regi Live ft. Linda & guests bekend!

 • LoForLife kondigt 3 nieuwe namen en een 2de podium aan!
  LoForLife kondigt 3 nieuwe namen en een 2de podium aan!

  Na de eerste naam die LoForLife heeft aangekondigd, namelijk Pommelien Thijs, zijn er nu nog 2 namen voor vrijdag, 1 extra naam op zaterdag en tot slot nog een extra podium voor vrijdag. Zo vervoegen 2Fabiola, Laura Tesoro en Yves Deruyter. De line-up wordt bij deze alsmaar groter!

 • Pommelien Thijs op LoForLife 2024!
  Pommelien Thijs op LoForLife 2024!

  De eerste naam van de LoForLife line-up is bekend! En wat voor één, namelijk Pommelien Thijs. Samen met enkele andere toppers zal zij op 14 september schitteren op de LoForLife Main Stage!

Categorieën