LoForLife kondigt 3 nieuwe namen en een 2de podium aan!

Na de eerste naam die LoForLife heeft aangekondigd, namelijk Pommelien Thijs, zijn er nu nog 2 namen voor vrijdag, 1 extra naam op zaterdag en tot slot nog een extra podium voor vrijdag. Zo vervoegen 2Fabiola, Laura Tesoro en Yves Deruyter. De line-up wordt bij deze alsmaar groter!

Tweede podium op vrijdag

Net zoals enkele jaren geleden maakt de DJ-stage een comeback op vrijdag! Zo zal je naast het muziekprogramma op de mainstage kunnen genieten van de beste (retro)-house DJ sets van artiesten zoals Yves Deruyter. Meer namen worden binnenkort aangekondigd, houd hiervoor de LoForLife website en sociale media in het oog!

2Fabiola opent LoForLife

Sinds de jaren ’90 lanceert 2Fabiola danceklassiekers die nazinderen tot ver buiten onze landsgrenzen. Ook al bestond in die tijd het woord ‘knaldrang’ nog niet, dit Limburgse duo is er toch de belichaming van. Pat Krimson en Loredana vormen al jaren een ijzersterk, onafscheidelijk duo. Ze tourden in binnen- en buitenland; elk podium groot of klein doen ze daveren. Dat belooft voor op LoForLife!

Laura Tesoro vervoegt de line-up op zaterdag

In 2014 nam ze deel aan het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen en meteen waren jury en publiek verkocht aan haar spetterende talent. Ze werd dan ook beloond met een zilveren plaats in de wedstrijd.

Van hoog scoren kent ze wel iets. In 2016 mocht ze ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Met het dansbare ‘What’s The Pressure’ veroverde ze een plekje in de grote finale en schitterde ze op een 10e plaats in het klassement.

In de jaren die volgen, bouwt Laura Tesoro keihard verder aan haar carrière en verovert allerlei podia. Meer dan verdiend was ze in 2019 dan ook een van de artiesten in het 5e seizoen van Liefde Voor Muziek. Maar ook dit jaar voor het 10-jarige jubileumseizoen werd ze opnieuw uitgenodigd om haar liefde voor muziek te verspreiden. Dus don’t ask us why the sun is shining, omdat Laura langskomt natuurlijk!

Yves Deruyter maakt een comeback op de DJ-Stage

Zijn DJ-carrière ging van start in 1985 en hij draaide in de meest iconische nachtclubs, zoals de befaamde La Rocca. In 1992 promoveerde hij zich tot producer en bracht zijn eerste eigen single uit. ‘Animals’ – ook weleens ‘een sonisch meesterwerk’ genoemd – viel duidelijk in de smaak en werd al snel een nationaal levenslied in de Belgische clubs. Ook internationaal werd het nummer opgepikt. Het succes van zijn debuutsingle leidde tot boekingen op de grootste raveparty’s in binnen- en buitenland en ook dit jaar dus weer op LoForLife!

Wil je nog een ticket scoren voor LoForLife? Klik dan snel op deze link!

Populaire Posts

 • LOFORLIFE VOEGT HEADLINER VRIJDAG TOE!
  LOFORLIFE VOEGT HEADLINER VRIJDAG TOE!

  De line-up van LoForLife begint meer en meer vorm te krijgen. Zo is de dance-avond al bijna volledig gevuld. Maar toch op de valreep maakt LoForLife Regi Live ft. Linda & guests bekend!

 • LoForLife kondigt 3 nieuwe namen en een 2de podium aan!
  LoForLife kondigt 3 nieuwe namen en een 2de podium aan!

  Na de eerste naam die LoForLife heeft aangekondigd, namelijk Pommelien Thijs, zijn er nu nog 2 namen voor vrijdag, 1 extra naam op zaterdag en tot slot nog een extra podium voor vrijdag. Zo vervoegen 2Fabiola, Laura Tesoro en Yves Deruyter. De line-up wordt bij deze alsmaar groter!

 • Pommelien Thijs op LoForLife 2024!
  Pommelien Thijs op LoForLife 2024!

  De eerste naam van de LoForLife line-up is bekend! En wat voor één, namelijk Pommelien Thijs. Samen met enkele andere toppers zal zij op 14 september schitteren op de LoForLife Main Stage!

Categorieën