Locatie & Bereikbaarheid

De LoForLife festivalweide bevindt zich tussen de Oude Tiensebaan en de Rootstraat. De toegang tot het terrein is gelegen langs de Oude Tiensebaan. Dit stuk van de baan is verkeersvrij gemaakt.


Met de auto

Voor wie met de auto komt voorzien we een grote parking vlak naast de festivalweide. Deze parking is toegankelijk via de Oude Tiensebaan. De parking kost 5€. Je kan maar één keer de parking op. Als je tussendoor er af moet en je wil later opnieuw parkeren, kost je dat terug 5€.

Om het festival via de GPS te bereiken geef je als locatie Oude Tiensebaan 104 in of gps coördinaten 50°58’10.7″N 4°57’47.9″E. Je zal je GPS wel wat moeten tegenspreken, want als je via de E314 komt neem je best enkel afrit Tielt-Winge en volg vanaf de afrit de pijlen naar LoForLife. (niet meer de GPS volgen, want die zal je ofwel langs afrit Bekkevoort ofwel door de dorpskern van Schoonderbuken leiden waardoor je aan de verkeerde kant uitkomt.)


Met de fiets

Wij voorzien een gratis onbewaakte fietsenstalling aan de inkom van het festival. Je geraakt met je fiets dus echt tot bijna op het terrein. Gezonde ontspanning helemaal in de filosofie van LoForLife. Kom dus met de fiets !


Met het openbaar vervoer

LoForLife is door zijn landelijke ligging vrij moeilijk toegankelijk via het openbaar vervoer. Als je met de trein komt kan je uitstappen in het station van Diest of Aarschot en daarna buslijn 35 nemen die vlak bij de festivalweide passeert. Er zijn echter geen extra bussen die je na het festival kunnen terugbrengen naar het station.