ALS: De ziekte die al te veel heeft genomen!

Herinner je je nog de Ice Bucket Challenge?
Maar wat weet je over ALS?

Zopas heeft de culturele gemeenschap afscheid genomen van Bea Van Der Maat (presentatrice en zangeres). Een jaar geleden kreeg ze te maken met ALS net zoals Lo (LoForLife) en Eddy (Eddy Haesen Classic). ALS is een dodelijke ziekte waar op dit moment helaas geen genezing voor is.
In 2014 zette heel de wereld zich in om met de Ice Bucket Challenge geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS, net zoals LoForLife ook geld probeert in te zamelen voor dit onderzoek.

Helaas verliezen nog steeds dagelijks mensen het gevecht tegen ALS en daarom blijven we ons voor 300% inzetten in deze strijd samen met professor Van Den Bosch en Professor Van Damme zodat we toch nog ooit een toekomst kunnen bieden aan ALS patiënten. In bijhorend artikel vind je meer info over ALS en hoe ver het onderzoek staat. Eveneens kan je een kijkje nemen in het labo waar alle opbrengsten van LoForLife naartoe gaan.

We wensen de familie en vrienden van Bea Van Der Maat veel sterkte toe net als iedereen die getroffen wordt door deze vreselijke ziekte!

Populaire Posts

 • ALS: De ziekte die al te veel heeft genomen!
  ALS: De ziekte die al te veel heeft genomen!

  De Ice Bucket Challenge, ken je dat? Maar kan jij ALS? Zopas heeft de culturele gemeenschap afscheid genomen van Bea Van Der Maat (presentatrice en zangeres).

 • Lolands wordt loforlife
  Lolands wordt loforlife

  Lolands wordt LoForLife! Het was al een tijdje duidelijk dat Lolands niet meer Lolands kon blijven. MAAR Lolands blijft het zelfde festival maar gewoon onder een naam die de lading beter dekt… LoForLife.

 • Lolands 2022
  Lolands 2022

  In 2022 daarentegen konden we de maatregelen voorgoed achter ons laten en zijn we ook afgelopen jaar weer ferm uit ons kot gekomen, wat resulteerde in een knallende 10e editie van Lolands!

Categorieën